Aanvragen Energielabel woning oud

Prijzen geldig voor : Roden, Roderwolde, Peize , Langelo Norg. De oppervlakte voor kostprijs van energielabel is gebaseerd op kadasterdata. www.bagviewer.nl
Om korting te ontvangen moeten plattegrond van een makelaar of bouwtekeningen zijn welke vlak in gescand of volledig digitaal zijn in PDF format. Foto’s gemaakt met digitale camera of telefoon voldoen niet i.v.m. ontbreken van lineaire verschaling.
In het kader van de verplichte kwaliteitsbewaking volgens de BRL9500, wordt de EP-berekening opgenomen in de landelijke database ep-online.nl. Steekproefsgewijs zal een controleonderzoek plaats kunnen vinden. Indien geen medewerking wordt verleend aan dit controleonderzoek, wordt de EP-berekening verwijderd uit de landelijke database. De opdrachtgever heeft het recht om het volledige projectdossier op te vragen. Het actuele procescertificaat van BuildingLabel kan worden gevonden op de website van SKW Certificatie.
Het energielabel wordt afgemeld nadat de betaling binnen en verwerkt is . Betalen van het Energielabel kan per elektronisch bankieren via uw eigenbank of per pin betaling tijdens opname.
Indien opname afspraak niet door kan gaan moet deze minimaal 48 uur vooraf afgezegd worden. anders kunnen er voorrijkosten in rekening gebracht worden.
Jouw Energie Coach kan opdracht niet aanvaarden op basis van capaciteit , locatie en bouwkundige eigen schappen van het pand.
Wij nemen telefonisch contact met u op voor het plannen van de opname op locatie.
Algemene voorwaarden Jouw Energie Coach zijn van toepassing