Advies nodig ?

Samen op weg naar duurzamer wonen

Advies woning verduurzamen

Je wilt advies over energiebesparing en je wilt maatregelen treffen om je woning energiezuiniger te maken. Wat kun je verwachten van Jouw Energiecoach? Allereerst een luisterend oor. We starten met een  gesprek aan tafel bij jou thuis. Tijdens dit overleg inventariseren we gezamenlijk wat de redenen zijn dat je je energieverbruik wilt aanpassen. Wil je duurzamer en milieubewust leven, wil je besparen op je energiekosten? We kijken bij onze bespreking ook naar de gezins- of werksituatie: de samenstelling van het huishouden. Op een plek waar meerdere mensen wonen, spelen ook meerdere wensen en behoeften een rol. Die nemen we uiteraard allemaal door. Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om energiebesparing, of dat je juist al duidelijke en concrete ideeën hebt over mogelijke maatregelen. Het is onze taak om je vanuit onze expertise heldere en betrouwbare adviezen te geven. Vervolgens inventariseren wij samen Jouw de woning. Per slot ken jij je woon- of werkplek het best. We doen dat uitgebreid en zorgvuldig, zodat we na dit bezoek een passend advies kunnen opstellen. Daarnaast kunnen we je ook gedurende langere tijd coachen. Kies je voor energiecoaching, dan beginnen we met het gedetailleerd monitoren van je energieverbruik.
Jouw Energiecoach uit Roden is centraal gelegen ten opzichte van Groningen, Assen en Drachten en omgeving, dus altijd bij je in de buurt.

Bericht sturen

Besparen op energie

Welke energiebesparende maatregelen kunnen we zoal treffen? Afhankelijk van je wensen, de situatie en de mogelijkheden kun je denken aan één of meerdere maatregelen.

Een greep uit de mogelijkheden:

• Isolatie woning verbeteren (dak, muren, glas, plafond, vloer, kozijnen enz.)
• Zonnepanelen plaatsen
• Overstappen op een meer efficiënte cv-ketel
• Hybride warmtepomp installeren
• Zonesystemen instellen
• Slimme regelingen doorvoeren

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. In nauw overleg met jou stellen we een pakket aan maatregelen samen dat helemaal is afgestemd op je wensen en de woonsituatie. Maatwerk dus. We bekijken welke aanpassingen het beste resultaat zullen geven en tegelijkertijd praktisch en haalbaar zijn. Jouw Energiecoach biedt meerdere diensten en producten aan en werkt samen met diverse gerenommeerde partijen, om de kwaliteit hoog te houden. Zo staan we garant voor een solide aanpak! En dat levert veel op: want de juiste investering in energiebezuiniging verdient zichzelf altijd terug.

Besparen op je energiekostenWie is jouw energie coach ?