Jouw Isolatie

Isolatie van je woning

Het isoleren van je huis is een zeer efficiënte manier om te besparen op je energieverbruik. Bovendien kan het je leefcomfort flink omhoog brengen. Geen koude voeten meer, geen klamme kamers of tochtige hoeken… En ook nog een lagere energierekening! Bovendien krijgt je woning met de juiste isolatie een beter energielabel, wat je veel kan opleveren bij de eventuele verkoop van je huis.

Isoleer je huis en verlaag je energienota

Maar waar moet je beginnen en met welke isolatiemaatregelen boek je de beste resultaten? Is spouwisolatie de beste stap, of kun je het best kiezen voor hr-glas? Is één maatregel al een grote stap vooruit, of is een pakket aan maatregelen de beste optie? Wil je een betere isolatie misschien combineren met een meer efficiënte verwarming van je huis?
Jouw Energiecoach begeleidt je bij het zetten van de juiste stappen. Dat doen we middels een uitgebreid gesprek waarin we je wensen doornemen en een grondige analyse van je woning. Vervolgens nemen we passende maatregelen.

Een goed geïsoleerd huis met een hoog leefcomfort

Isolatie is een heel breed begrip met veel verschillende takken. Het hangt helemaal af van je woonwensen, de bouwperiode van je huis en je woonsituatie welke isolatiemaatregelen jou het meest opleveren, qua leefgenot en energiebesparing.
We werken samen met verschillende partners, die zich hebben gespecialiseerd in verschillende facetten van woningisolatie. Denk bijvoorbeeld aan: • Spouwisolatie
• Vloerisolatie
• Plafondisolatie
• Dakisolatie
• Hr-glas (dubbel glas)
• Kozijnvervanging
Je kunt ervan op aan dat we goed luisteren naar jouw wensen en een betrouwbaar advies geven op basis van onze expertise. Nadat we samen met jou in kaart hebben gebracht wat de juiste stappen zijn, isoleren we je woning of bedrijfspand optimaal, samen met onze specialistische partners. Wil je ons uitnodigen voor een gesprek, klik dan op de groene uitnodigingsknop!

Ons uitnodigen