Onze montage systemen

Montagesystemen voor zonnepanelen

Voor het monteren van onze zonnepanelen hebben we een selectie gemaakt uit twee merken montagesystemen, die elk hun eigen kenmerken hebben. We hebben daarbij vooral gekeken naar duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit van het systeem. Onze montagesystemen zijn van degelijke kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Ze zijn door onze installateurs gebruiksvriendelijk en veilig te installeren. Zodat je snel en eenvoudig op duurzame zonne-energie kunt overstappen!

Optimale zonne-energie dankzij de beste montagesystemen

Solar Construct

Solar Construct is een betrouwbare fabrikant met Nederlandse wortels en een beleid gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De aluminium montagesystemen van dit bedrijf zijn zó ontwikkeld dat onze zonnepanelen snel en veilig zijn te installeren. Vooral voor schuine daken is Solar Construct een goede en degelijke keuze. De montagesystemen van Solar Construct zijn Kiwa gecertificeerd volgens de NEN 7250 norm ‘zonne-energiesystemen integratie’. Daarbij is gekeken naar windbelasting, windweerstand, waterdichtheid en vliegvuur.

Van der Valk

Van der Valk Solar Systems is een snel groeiend internationaal bedrijf met een brede productenlijn als het gaat om montagesystemen voor zonnepanelen. De systemen worden ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland, conform de geldende Eurocodes. Ze zijn betrouwbaar, snel verkrijgbaar en flexibel in te zetten. De systemen kunnen zowel portrait als landscape worden geleverd. Een extra pluspunt is dat de montagesystemen van der Valk zeer geschikt zijn voor platte daken, vanwege hun flexibiliteit.

Energie-advies van Jouw Energiecoach

Jouw Energiecoach kan je meer vertellen over de beste keuze in jouw specifieke woonsituatie. Nodig hem dus gerust uit voor een verhelderend gesprek!