Onze zonnepanelen

Optimale zonnepanelen

De beste zonnepanelen voor jouw woning of bedrijfspand uitkiezen, hoe doe je dat? Er zijn veel typen en merken zonnepanelen en als je je gaat oriënteren op internet bestaat de kans dat je al snel het spoor bijster bent. Jouw Energiecoach helpt je bij de keuze van de zonne-installatie die het best past bij jouw duurzame energie wensen en je woonsituatie.

We hebben een aantal typen goede zonnepanelen geselecteerd waarin wij veel vertrouwen hebben. Bepalend bij onze keuze zijn goede kwaliteit en de garantie-afhandeling. Welke panelen we uiteindelijk selecteren hangt af van je specifieke wensen, je woonsituatie en je budget.

Kwalitatief hoogstaande zonnepanelen: ons assortiment

We zetten onze selectie hieronder voor je op een rij.

AEG Solar

Kies je voor zonnepanelen van het bekende Duitse merk AEG, dan kies je voor betrouwbaarheid, degelijkheid en kwaliteit. De AEG Solar panelen zijn van hoogstaande kwaliteit die wereldwijd voortdurend constant wordt gehouden. Bovendien zijn ze flexibel inzetbaar, ook een belangrijk pluspunt. AEG stelt zeer hoge eisen aan de productie van haar zonnepanelen en levert zowel aan de particuliere gebruiker als aan de commerciële markt. Voor AEG Solar staat voorop dat de zonnepanelen perfect aan de behoefte van de klant moeten voldoen. Een veilige keuze als je wilt leven van duurzame energie. AEG bied minimaal 20 jaar fabrieksgarantie op de zonnepanelen. 

Jinko Solar

JinkoSolar is een wereldleider in de zonne-industrie. JinkoSolar distribueert en verkoopt zonne-energie oplossingen Over de hele wereld. Jinko Solar heeft de wereld’s grootste productiecapaciteit

Jinko Solar is in Europa in 3 landen aanwezig met een eigen vestiging.

Met de nieuwe series bied Jinko Solar europese garanties voor scherpe prijzen

Trina Solar

Het Chinese Trina Solar is een van de grootste producenten van zonnepanelen en is een zeer innovatief en financieel gezond bedrijf. De panelen van dit merk zijn misschien minder bekend, maar van goede kwaliteit en heel betaalbaar. Ook bij hoge temperaturen genereren Trina Solar panelen een uitstekende opbrengst. Het Chinese bedrijf houdt de complete productielijn in eigen hand, waardoor alle productiestappen onder constante controle staan. Trina Solar is onder meer gevestigd in de VS, Zwitserland en Duitsland. Een sterk bedrijf met duurzame en betaalbare panelen. Trina Solar bied 12 jaar garantie op de zonnepanelen.

Zonne-energie: op termijn een kostenbesparing van formaat!

We bespreken graag je wensen met betrekking tot zonnepanelen. Dat doen we tijdens een uitgebreid gesprek bij jou thuis, waarbij we alle factoren laten meewegen.

Ons uitnodigenJouw Zon