Samen naar duurzamer wonen

Energiemaatregelen – een compleet pakket

Wat onderscheidt Jouw Energiecoach van bedrijven die bijvoorbeeld zonnepanelen of cv-ketels verkopen?

Allereerst hebben we expertise op het hele terrein van energiebesparing en duurzame energie: daardoor kunnen we een totaalpakket aan maatregelen samenstellen helemaal op basis van jouw woonsituatie en je wensen. Denk aan duurzame zonne-energie, isolatie, een cv-ketel en/of andere energiemaatregelen. Net wat het best bij jouw situatie past.

Wij gaan eerst aan tafel om je wensen te inventariseren. Dat doen we met een luisterend oor. Aansluitend analyseren we je woning. Dan stellen we een plan van aanpak op dat helemaal op maat is. Bij een volgende afspraak kunnen we dan direct beginnen met het treffen van energiebesparende maatregelen.
Kwaliteit staat bij ons heel hoog in het vaandel. Duurzaam is bij ons ook echt in alle opzichten duurzaam. De lijnen zijn kort en er is persoonlijk contact. Je vindt Jouw Energiecoach in Roden, in de Kop van Drenthe. We zitten dus op een centrale plek en zijn daarom altijd dichtbij.

Duurzame energie

Milieuvriendelijk leven, is dat voor jou heel belangrijk? Goed om te weten dat Jouw Energiecoach een antwoord heeft op je vragen rond energiebeheer en het opwekken van groene stroom uit bijvoorbeeld zonne-energie. We begeleiden je graag bij het realiseren van een energiezuinige woning. Duurzaam wonen en milieubewust energie verbruiken: dat vraagt om een goede aanpak en advies op maat.

Energiecoaching

Wil je graag coaching op het gebied van je energieverbruik, dan brengen we met analyse-apparatuur gedetailleerd in kaart hoe je energieverbruik is en op welke fronten je verbetering kunt behalen. Energiecoaching gaat verder dan een keukentafelgesprek. We nemen energiemaatregelen om het verbruik omlaag te brengen en monitoren gedurende langere tijd je energieverbruik op alle fronten.
Jouw Energiecoach geeft professioneel energie-advies op maat en vindt samen met jou de beste oplossingen. Zo kun je veel besparen op je energieverbruik. Nodig Jhon Hessels van Jouw Energiecoach eens uit voor een oriënterend gesprek!

Duurzame zonne-energieEnergie Coaching